DICE

werk met ons

Door met ons samen te werken, kunt u openlijk producten en diensten verkopen. In deze gevallen ontvangen we een lijst met adressen waarmee we contact kunnen opnemen van de adverteerder. Deze adressen kunnen privéadressen of bedrijfsadressen zijn. Bezoek dan de adressen in de lijst op kantoor of thuis.

Hierbij werken we zowel met als zonder afspraak. Het adres dat we ontvangen, wordt samen met alle andere beschikbare informatie van de bewoners in ons portaal geïmporteerd.

Onze partners bepalen met wie ze contact opnemen en wanneer. De informatie van elk bezocht adres wordt vastgelegd in een zogenaamd logboek. Op deze manier weten we met wie ze hebben gesproken en wat het gesprek heeft opgeleverd. Als er een verkoop of dienst wordt gekocht, wordt deze op ons platform verwerkt. Een digitale handtekening van de klant om de koop te bevestigen is vereist.

We bieden zowel binnen- als buitendiensten aan

Een onafhankelijk en extern bureau zal alle aanmeldingen controleren of ze volgens de voorschriften zijn verkregen en verwerkt. Na goedkeuring wordt de informatie doorgestuurd naar de adverteerder.

Overige informatie: Wij bieden zowel binnen- en buitendiensten. Met andere woorden, we verkopen actief via callcenters en door-to-door. De huis-aan-huisorganisatie  bestaat al langer en dient als een aparte afdeling behandeld te worden zodat nieuwe medewerkers kunnen gaan werken op de huis-aan-huisafdeling of de logistieke afdelingMaar waarbij wel het geheel als een team wordt gezien. Ondergaand vind je een stukje tekst dat wij in het verleden hebben gebruik om een idee te geven van onze visie hier kan eventueel informatie/inspiratie uit gehaald worden voor de website maar dat laat ik aan jullie over.