DICE

Dice werkt met goed opgeleide vakmensen

Dice Marketing is een bedrijf dat zich toelegt op het voeren van telefonische campagnes en door-to-door sales voor onze partners. Dice werkt met goed opgeleide vakmensen. Wanneer een adverteerder zijn campagne wil aantrekken, gaat hij samenwerken met Dice om potentiële klanten op de juiste manier aan te trekken.

Zodra onze partners de activiteiten hebben geleverd, zal Dice ervoor zorgen dat deze worden uitgevoerd in overeenstemming met de wet- en regelgeving van uw bedrijf, wat voor u als klant betekent dat de gesprekken van onze vertegenwoordiger worden beoordeeld op basis van integriteit.

Voor een organisatie die de complicaties van telemarketing tot een specialiteit heeft verheven. Kunst is misschien een te groot woord, maar de werkzaamheden vergen voldoende en professionele aandacht. Vooral met telemarketing is de juiste kennis in sales van belang. U moet dat kunnen. We kunnen allemaal bellen. Praten ook. Maar heb je een echt gesprek met een doel en de rode draad? Dit is werk voor specialisten. Dit is werk voor Dice.

For mutual benefit

Voor elke bedrijfsorganisatie zijn acquisities essentieel. In feite heeft acquisitie betrekking op de nobele kunst van het verleiden, de subtiele poging tot dialoog en de stimulans om de mentaliteit van klanten te veranderen. Voor wederzijds voordeel uiteraard. Dat doe je niet zomaar, het is werk voor specialisten.